SALON GESLOTEN TOT 20 MEI!

❗ Let op! Gesloten tot 20 mei! ❗
Met pijn in m’n hart heb mijn salon moeten sluiten tot 20 mei. Dit om verdere verspreiding en besmetting van het corona virus te voorkomen. In mijn salon heb ik zeer nauw en lichamelijk contact met mijn cliënten en werk ik in een kleine ruimte, dus het risico op besmetting is nu té groot. Op deze manier wil ik niet alleen mezelf en mijn gezin beschermen, maar juist ook mijn cliënten 🙏
Ik hoop op uw begrip.
Heeft u nog vragen? Bel, mail of PB mij dan.
☎️ 0226-722795 📧 info@dermalicious.nl
Mocht u producten nodig hebben de komende weken, neem dan ook even contact met mij op.
Met de cliënten die de komende weken een afspraak hadden staan heb ik persoonlijk contact opgenomen.
Ik hoop tot snel.
Liefs Daphne, Schoonheidssalon Dermalicious