De salon blijft nog even gesloten!

🌸 De salon blijft nog even gesloten! 🌸
Ondanks de versoepelde maatregelen die gister zijn afgekondigd, heb ik besloten de salon nog even dicht te houden. Dit omdat ik het risico op besmetting door het zeer nauwe contact met mijn cliënten nog te hoog vind. Ik zal per week bekijken hoe het er voor staat en vervolgens beslissen wanneer de salon haar deuren weer opent 🙏 Hou mijn Facebook/insta/website in de gaten! Ik hoop op uw begrip.
Klanten die al een afspraak hadden staan hebben persoonlijk bericht gehad.
Uiteraard kunt u wel nog producten en/of cadeaubonnen bij me bestellen. Deze bezorg ik in Petten gratis, op gepaste afstand, aan huis.
Heeft u nog vragen? Neem dan vooral even contact met mij op: 0226-722795/info@dermalicious.nl
Blijf gezond! 🍀 Liefs Daphne