De salon sluit definitief haar deuren!

Lieve allemaal ❤ Na ruim 14 jaar met veel liefde, plezier en passie in mijn salon gewerkt te hebben heb ik besloten te stoppen. Lichamelijke klachten, 3 lockdowns in 2 jaar tijd, de onzekerheid van een eigen onderneming, weinig vrije tijd en behoefte aan een nieuwe uitdaging hebben mij dit besluit doen nemen. De komende weken zal ik nog werkzaam zijn in de salon, maar vanaf 1 augustus start mijn vakantie en zullen de deuren van de salon sluiten. Mijn (web)shop zal nog open blijven t/m december. Heb je nog een cadeaubon liggen? Maak dan snel nog een afspraak of gebruik ‘m om producten mee te kopen (je kunt je bonnen nog tot einde van het jaar inwisselen voor producten). ❗ Let op! Ik neem geen nieuwe klanten meer aan, enkel degenen met cadeaubonnen!❗ Ik wil jullie bedanken voor het vertrouwen de afgelopen jaren, ik heb genoten van de mooie behandelingen die ik jullie mocht geven en uiteraard ga ik mijn lieve klantjes ontzettend missen ❤ Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met me op, liefst via mail/pb/dm/app, aangezien ik veel aan het werk ben en zodoende niet in de gelegenheid ben de telefoon op te nemen 🙏 info@dermalicious.nl Liefs Daphne