info@dermalicious.nl  |  0226-722795
Follow us :-

Salon

Welkom in mijn salon!

In mijn salon staan rust en ontspanning centraal. In deze jachtige en drukke tijd is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en je rust te nemen, de balans te vinden tussen inspanning en ontspanning.

Daarom bied ik in mijn salon behandelingen aan voor uiterlijke èn innerlijke schoonheid. Schoonheid komt tenslotte van binnenuit. Het draait allemaal om de balans tussen lichaam en geest.

Innerlijke balans vormt de basis voor uiterlijke schoonheid.

Ik ben Daphne Jacobs (1984) en van jongs af aan al geïnteresseerd in schoonheid en verzorging. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste sinds 2007. Sinds mei 2008 heb ik mijn eigen schoonheidssalon aan huis. Al vanaf het begin ben ik partner schoonheidsspecialiste van Weleda, ik volg minimaal 1x per jaar bijscholing en sinds januari 2017 ben ik premium partner schoonheidsspecialiste, dit betekend nog meer kennis & verdieping èn het kunnen aanbieden van de nieuwe, unieke, holistische behandeling “Skin Retreat”

Graag verwelkom ik je in mijn salon voor een totaalplaatje aan ontspanning! Lichaam, geest en ziel komen tot rust door middel van schoonheidsbehandelingen, diverse massages en reiki.

Van top tot teen (letterlijk) pure verwennerij!

Waarden in mijn salon zijn:

Puur, balans, natuurzuiver, biologisch, gifvrij, milieuvriendelijk, dierproefvrij en natuurlijk goed voor jezelf zorgen! Mooi van binnen en van buiten!

 Combineer je afspraak met een heerlijke strandwandeling! Mijn salon bevindt zich namelijk pal aan zee. Vanaf hier kun je zo de dijk oplopen.

Laat je auto hier lekker op het parkeerterrein staan en waai nog even heerlijk uit aan zee na je behandeling.

 Snuif de zilte zeelucht op en je voelt je als herboren..!!

petten dermalicious

De ultieme Wellness Experience!

Graag tot ziens bij Dermalicious!