info@dermalicious.nl  |  0226-722795
Follow us :-

Weleda

In mijn salon werk ik met producten van Weleda. Weleda is 100% natuurzuiver en NaTrue gecertificeerd. Dit houdt in dat de producten vrij zijn van parabenen, ftalaten en andere synthetische toevoegingen.

kast salon dermalicious pettenGevaarlijke stoffen in cosmetica worden zwaar onderschat. Huidverzorgingsproducten komen namelijk niet via de lever binnen zoals in voeding en worden dus niet via de lever gezuiverd.

Je huid is je grootste orgaan en binnen 10 minuten zitten de meeste stoffen in je bloedbaan. Wat je smeert moet je ook kunnen eten! Daarom kies ik voor Weleda. Ik ben al jaren fan van de Weleda producten omdat ik een erg gevoelige huid heb en bijna nergens tegen kan. Weleda is een van de weinige producten waar mijn huid goed op reageert. Dit is dan ook één van de redenen waarom ik ervoor heb gekozen met Weleda te gaan werken. Daarnaast spreekt de filosofie van Weleda, ‘in harmonie met mens en natuur’, mij erg aan. Natuurlijke, eerlijke producten, zonder giftige stoffen en niet getest op dieren en dat voor een (relatief) lage prijs. Sinds mei 2008 mag ik mij “Weleda Partner Schoonheidsspecialiste” noemen. Dit houdt in dat ik getraind ben in de Weleda behandelingen en kennis heb van de producten. Sinds januari 2017 ben ik “Premium Partner Schoonheidsspecialiste” dit betekend nog meer kennis & verdieping è,n het kunnen aanbieden van de nieuwe, unieke, holistische behandeling “Skin Retreat”. Alle Weleda producten zijn tevens in mijn salon te koop. Van heerlijk geurende crèmes, badmelken, bodylotions en huidoliën tot zelfzorgmiddelen en boeken. Ook kun je sinds kort de producten kopen via mijn webshop

Wanneer je je natuurlijke schoonheid wilt ontdekken, kun je kijken naar de harmonie tussen mens en natuur: een kennis die Weleda al jaren gebruikt voor de ontwikkeling van haar natuurlijke verzorgingsproducten.

Weleda verzorgingsproducten helpen de huid haar natuurlijke balans te behouden of te hervinden door haar zelfregulerende functie’s te stimuleren. Zij zijn vervaardigd uit 100% natuurlijke ingrediënten. Hiervoor worden de fijnste plantenoliën en –extracten en natuurzuivere etherische oliën geselecteerd. Dat is wat de Weleda producten zo effectief en tegelijk mild voor de huid maakt.

Weleda-producten ondersteunen je natuurlijke schoonheid en zijn afgestemd op de specifieke behoefte van je huid in elke levensfase.

weleda-producten-dermalicious-petten

Weleda produceert en verhandelt sinds 1921 natuurlijke verzorgingsproducten en antroposofische geneesmiddelen. Hierbij staat de kwaliteit –van de selectie van de beste ingrediënten tot de verwerking tot een hoogwaardig natuurzuiver product – voorop.

De ingrediënten zijn zoveel mogelijk afkomstig uit de biologische of biologisch-dynamische landbouw of uit ecologisch gecertificeerde natuurgebieden.

Weleda produceert haar 100% natuurlijke verzorgingsproducten in harmonie met mens en natuur. Daarbij gaan zij verantwoord om met hun omgeving. Zaken als duurzaamheid, fair trade, transparantie, verantwoording en participatie in teelt- en soortbeschermingsprojecten zijn voor Weleda vanzelfsprekend. Bovendien biedt het NATRUE keurmerk voor natuurcosmetica een objectieve kwaliteitsgarantie.

Voor meer informatie over Weleda en haar producten kijk op www.weleda.nl

Voor meer informatie over het keurmerk voor natuurcosmetica kijk op www.natrue.org

Om te shoppen in de Dermalicious webshop klik je hier